Tilhengere

Vi hjelper deg med tilhengere

Tysse

Vår leverandør av tilhengere

6 år på rad har Tysse vært Norges mest solgte tilhengermerke. Ikke uten grunn, tilhengerne har solid kvalitet og derfor lang levetid. Tilhengerne kommer i ulike størrelser og modeller og vi hjelper deg selvfølgelig med å finne en henger tilpasset ditt behov.

Tilhenger, båthenger, biltilhenger, Tysse lift. En tilhenger skal du ikke kjøpe hos hvem som helst. Derfor er det godt det finnes en Tysse-forhandler i nærheten av der du bor.

Det er mye en forhandler skal vite, og det gjør våre forhandlere.

Mekaniske Verksted

holder til på Tyssebotnen på Osterøy, 1 times biltur fra Bergen. Bedriften ble grunnlagt i 1964 av Bertin Kåre Tysse.

I starten var Tysse's produkter stiger, flaggstenger og tørkestativ.

 

Deretter produserte Tysse i mange år den kjente vedkappsagen T400. Produksjon av Tysse tilhenger startet i 1972 og har siden vært hovedproduktet. I dag er Tysse tilhenger norges største tilhengerprodusent.

Lokaler & utstyr

Tysse Mekaniske Verksted har et moderne produksjonslokale på ca. 13 000 kvm og totalt uteareal på

ca. 30 000 kvm.

 

Med en av Norges mest moderne maskinparker innen tynnplatebearbeiding, står Tysse klar til å utføre oppdrag innen stansing, nibling, knekking, robotsveising og montering av tynnplateprofiler og rør.

Tjenester

Tysse Mekaniske Verksted AS har en egen konstruksjons- og utviklingsavdeling med betydelig erfaring. Vår ekspertise benyttes i mange ulike sammenhenger. Vi produserer ikke bare etter spesifikasjoner fra kunde, men utfører også komplette oppdrag fra idé til ferdige produkter.

 

Vår konstruksjonsavdeling benyttes aktivt i direkte samarbeid med kunden for å utvikle nye produkter, eller finne nye tekniske løsninger.

Tysse har leveranser til kunder i et bredt spekter: Bygg og anlegg, fiskeoppdrett, engineeringsbedrifter, transportnæringen, offentlige etater, forsvaret etc.